Rólam

Bakó Csilla vagyok. Webdesigner és virtuális asszisztens 5 éves tapasztalattal.

Tudásból érték

Vállalkozásom története

Azért indítottam a vállalkozásomat, mert hosszú évekig tanultam weboldal készítést és online marketinget, és ezt a tudást szeretném mások javára kamatoztatni. Hiszek benne, hogy a digitális jelenlét és a hatékony online marketing elengedhetetlenek a sikerhez a mai üzleti világban.

 

Tanulmányaim

K

webdesign

K

virtuális asszisztencia

K

Online marketing

K

Keresőoptimalizálás

K

Fotózás

Erősségek

  • Pontosság, precizitás, megbízhatóság 95% 95%
  • Önképzés, önfejlesztés 93% 93%
  • Kreativitás, rugalmasság 91% 91%

Minden típusú és méretű vállalkozás optimalizálása

Te vagy a  következő?

 

Értékek és misszió

Az életben többféle szerepet játszom én is, akárcsak a többi ember: anya, társ, vállalkozó nő, fotós, webdesigner, virtuális asszisztens. Próbálom megtalálni az egyensúlyt ezek között a szerepek között és vállalkozásomban eredményességre, egyediségre és hosszútávú sikerekre törekszem.

Küldetésem, hogy segítsem a vállalkozókat online jelenlétük kialakításában, amely hosszú távú sikereket hozhat számukra. Feladataimra maximálisan koncentrálok és  ügyfeleim érdekeit nézem. Különösen szeretem a technikai kihívások megoldását, és örömöt okoz számomra, amikor valami új és értékes jön létre a munkám által.

Ha úgy érzed, hogy szolgáltatásaim segíthetnek céljaid elérésében, vedd fel velem a kapcsolatot, és jelentkezz egy ingyenes, 30 perces konzultációra. Itt megbeszélhetjük, hogyan tudok a legjobban hozzájárulni sikeredhez, és eldönthetjük, hogy megfelelő partnerek vagyunk-e az együttműködésre.

 

Kérlek válaszd ki, melyik szolgáltatásom iránt érdeklődsz:

Adatkezelés

Építs a Netdivízióval egyedi webes élményeket!